Beauty By Van

Kom och förläng dina fransar hos Van i Gävle som är en utbildad & certifierad frans stylist via Luxurious Lashes sedan ett par år tillbaka.

Fransförlängning är en av de behandlingar som just nu växer snabbast på salonger runt om i landet. Syftet med en fransförlängning kan vara olika. Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Fransförlängningen utförs med singles och innebär att man fäster en lösfrans på en fullvuxen egen frans . Metoden är helt smärtfri och sliter inte på dina egna fransar. Den naturliga livslängden är ca två månader och för bästa effekt rekommenderas återbesök för påfyllning var 3-4:e vecka. Behandlingen tar ca 1,5- 2 h

Har du drömt om långa perfekta fransar, och undrat hur kändisarna i Hollywood gör för att se så perfekta ut? Nu kan även du vakna upp på morgonen och se helt fantastisk ut.

Vi jobbar med den så kallade singelmetoden, eller som en del säger, klassisk fransförlängning. Vi erbjuder även det absolut senaste inom fransförlängning, Russian volume lashes, även kallad, volym fransar. Har du hört 2D, 3D, 4D, 5D, 6D och 7D fransar så är det exakt samma sak. Kärt barn har många namn.  Båda resultaten blir fantastiska! Du får långa och vackra fransar som ser naturliga och äkta ut. Resultatet håller mellan 2-4 veckor, något längre med volym fransar. Singel metoden innebär att man fäster extensions en och en på dina naturliga fransar. På så sätt ser det väldigt naturligt ut och det är den skonsammaste metoden för våra naturliga fransar. Det variera hur många fransar per öga man fäster, detta beror på att vi har alla olika

mängd naturliga fransar. Men man säger att man fäster ungefär 80-150 fransar per öga. Du kan själv välja om du vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös look. Längd och tjocklek på lösfransen anpassar vi efter dina egna naturliga fransar.

Med singelmetoden används vanligast en frans med tjocklek 0.15mm eller 0,20mm. Så volym fransar gör det möjligt att fästa 6 stycken 0,07mm fransar som uppnår samma vikt som en 0,20mm frans.

Volym fransar är inte samma sak som flares!